Kuršumlija: Napadnut gej mladić

Stefan Radović iz Kuršumlije, koji je u decembru 2011. medijima priznao da je homoseksualac, tvrdi da je napadnut pri polaganju ispita u Ekonomskoj školi.

Izvor: Blic

Sreda, 31.10.2012.

12:28

Default images

Mladić kaže da ga je po izlasku iz učionice, na putu ka kabinetu za kuvarstvo, verbalno napala grupa od desetak učenika Ekonomske škole koji su skandirali: “Ubij, ubij pedera”, ”Nož, žica, Srebrenica” ,”Ubij, zakolji, da peder ne postoji”, prenosi Blic.

"Napali su me u hodniku škole, a potom po ulasku u kabinet takođe me je napala grupa učenika, najpre verbalno, a zatim i fizički. Zamolio sam ih da me ostave na miru, ali me je neko iz grupe udario pesnicom, zbog čega sam kasnije tražio pomoć lekara", kaže Stefan Radović za "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: