Tadić u Berlinu sa Štajnbrikom

Predsednik DS Boris Tadić razgovarao je danas u Berlinu s kandidatom Socijaldemokratske partije Nemačke za novog kancelara Perom Štajnbrikom.

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.10.2012.

17:38

Default images

Teme sastanka su bile situacija u jugoistočnoj Evropi, načinini za rešavanje finansijske krize u Evropskoj uniji, kao i buduća saradnji dve sestrinske stranke.

Kako je navedeno u saopštenju Demokratske stranke, Tadić posetu Nemačkoj nastavlja sutra odlaskom u grad Gotu, gde će mu gradonačelnik ovog grada u ime socijademokratije uručiti nagradu za izuzetno političko delovanje "Crveni Bok".

"Srbija se nalazi na putu ka Evropi, a vaš lični angažman na izgradnji demokratije i nemerljiv doprinos približavanju vaše zemlje EU i uključenju Srbije u evropske i svetske demokratske procese zaslužuju najviše priznanje i vrednovanje svih ljudi u Nemačkoj i Evropi", navodi se u obrazloženju za dodelu nagrade Tadiću, saopštila je Demokratska stranka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: