Komšiju polio benzinom i zapalio

Policija je uhapsila O.B. iz sela Crnajka kod Majdanpeka zbog pokušaja ubistva Đ.D. i njegove supruge G.E. Osumnjičeni je komšiju polio benzinom i zapalio.

Izvor: B92

Nedelja, 21.10.2012.

23:49

Default images

O.B. (62) polio je benzinom i zapalio u noći između subote i nedelje, nešto iza ponoći, svog komšiju Đ.D. (36), iz majdanpečkog sela Crnajka, koji je sa teškim telesnim povredama zbrinut u majdanpečkoj bolnici.

Prema saznanjima do kojih su došle ''Novosti'', O.B. je blokirao ulazna vrata svog suseda, sa spoljne strane. Potom je razbio prozor i kroz otvor benzinom polio Đ.D. i njegovu suprugu G.E. (30), koja je rumunska državljanka. Domaćin se, međutim, probudio i pokušao da istrči napolje. Ali, nije uspeo da otvori vrata, pa je iskočio kroz prozor i istrčao u dvorište.

Tu se Đ.D., sav mokar od benzina, uhvatio u koštac sa O.B. Dok su se rvali, O.B. se mašio upaljača i uspeo da kresne, pa je Đ.D. je celog zahvatio plamen. Vatra je zahvatila i O.B., koji je, ipak, nekako uspeo da pobegne sa lica mesta, pišu Novosti.

G.E., koja je, u međuvremenu, izašla u dvorište, je uspela da, bacivši ćebe na njega, ugasi plamen, koji je skroz zahvatio njenog muža. Njemu su u majdanpečkoj bolnici konstatovane teške opektotine trećeg i četvrtog stepena, koje su mu zahvatile 30 odsto tela.

O.B. se, nekoliko sati kasnije, sa opekotinama po rukama i licu, javio u negotinsku bolnicu. Policija je odmah posumnjala da je reč o napadaču, s obzirom da je imao opekotine.

Inače, kako Novosti saznaju, O.B. je sredinom 90-tih godina prošlog veka pravosnažno bio osuđen zbog ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: