Vranje: Starac nastradao u požaru

Blagoje Grujić (72) izgubio je život danas po podne u požaru koji je zahvatio šumu i nisko rastinje nedaleko od sela Čestelin, u opštini Vranje.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 30.09.2012.

18:14

Default images

Komandant regionalne Vatrogasne brigade Vedran Tašković izjavio je za Tanjug da se vatra pojavila oko 13 sati, a da je ugljenisano telo starca pronađeno po podne na livadi kojom je prošla vatra.

"Nama je prijavljeno da se nedaleko od Čestelina vatra pojavila oko 13 časova. Brzo smo intervenisali, ali na žalost telo starca je pronađeno ugljenisano na jednoj livadi", rekao je Tašković.

On je dodao da se na tom terenu sa vatrom bore četiri vatrogasne ekipe sa oko 20 vatrogasaca i više meštana.

"Gore suva trava i nisko rastinje u liniji od preko 700 metara. Linija vatre se širi, ali je kompletna situacija pod kontrolom, tako da se ja nadam da ćemo tokom noći ili sutra ujutro lokalizovati požar", kaže komandant Vatrogasne brigade.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da su pripadnici policije sa pravosudnim organima na terenu, a da će uzroci požara biti saopšteni sutra.

Meštani sela Čestelin pretpostavljaju da je požar izazvan ljudskom nepažnjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: