BG: Šest udesa, desetoro povređenih

Beograd -- U Beogradu se tokom noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno 10 osoba, među kojima i jedno dete, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Beta
Podeli

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su 138 puta, od čega na javnom mestu 37 puta, kazala je Macura agenciji Beta i dodala da su se tokom noći u Borči i Padinskoj skeli prevrnula dva vozila.

U 19.15 sati na Kragujevačkom drumu, pre fabrike "Maj houm", motociklista (33) je sleteo u kanal, a zbog iščašenja ramena prevezen je u Urgentni centar.

Dve muške osobe i dete povređeni su u Bulevaru oslobođenja, kod Slavije, u 19.40 sati, kazala je Macura.

Dete staro 22 meseca, koje je najverovatnije udarilo glavom, prevezeno je u Urgentni centar, kao i vozač (45) i suvozač (20), koji su zabobili povrede glave i grudnog koša, odnosno istezanje vrata.

Dve osobe povređene su kada se vozilo prevrnulo u Borči u 23.30 sati na uglu ulica Bratstva jedinstva i Valjevskog odreda. Maloletnik (16) je zadobio povrede glave zbog kojih je prebačeb u Urgentni centar, dok je muškarac (31) sa povredom butine prevezen u Kliničko-bolnički centar na Zvezdari.

Dve osobe poveđene su koji minut posle ponoći na Avalskom putu, tri kilometra od skretanja za Ripanj. Suvožač (29) je povredio grudni koš, rame i koleno, a vozac (39) glavu i rame. Obojica su zbog povreda prevezeni u Urgentni centar.

Pola sata posle ponoći, u Padniskoj skeli prevrnulo se još jedno vozilo, kazala je Macura i dodala da je vozač (39) zbog povreda glave i grudnog koša zbrinut u Urgentnom centru.

U nesreći u Partizanskoj ulici u Surčinu ka Jakovu vozač (24) je povredio glavu i grudni koš. Zbog tih povreda, ekipa Hitne pomoći ga je odvezla u Urgentni centar, kazala je Macura.

Prethodna noć bila je teška za osobe s visokim pritiskom, srčanim problemima, astmom i psihijatrijskim problemima.

strana 1 od 108 idi na stranu