NS:Fudbalerke igrale za porodilišta

U Novom Sadu je odigran prvi ženski turnir u američkom fudbalu u Srbiji. Sav novac od prodaje ulaznica doniran je akciji Bitka za porodilišta.

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2012.

14:39

Default images

Pored domaćica, novosadskih Vojvotkinja, na turniru su učestvovale i beogradske Vučice, kragujevačke Divlje mačke, kraljevačke Kraljice, Narandžasto pleme iz Kikinde i ženska ekipa iz Bora koja se razvija paralelno sa tamošnjim muškim klubom "Golden Bears". Napeto finale donelo je i pobednice - Divlje mačke iz Kragujevca.

Druge su novosadske Vojvotkinje, koje su na turniru zapravo igrale svoje prve prave utakmice. Iako nisu pobedile, kažu da im je ovo podstrek da nastave vredno sa treninzima

Zvaničnim uručenjem pehara i radovanjem, uspešno je završen prvi ženski turnir u američkom ženskom fudbalu. Devojke su kvalitetnom i fer plejom razbile predrasudu da je ovo muški sport i dokazale da smo svi na putu do pobede u Bici za naše bebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: