Ilić: Ja sam beba u odnosu na ovo

Govoreći o incidentu u kom jedan Beograđanin tvrdi da su ga pretukli Nenad Čanak i njegovi telohranitelji, Velja Ilić kaže da je on mala beba u odnosu na to.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 24.09.2012.

14:13

Default images

Ministar građevinarstva i urbanizma je izjavio da je nedopustiv incident koji se dogodio u Novom Sadu kada je, navodno, pretučen jedan čovek koji je za to optužio lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka. "To je nedopustivo i treba nešto radikalno uraditi", rekao je Ilić novinarima u Beogradu.

"Ja sam bio mala beba u odnosu na ovo. Mene su proganjali za neke bezvezne stvari, kao što je šutnuta jedna fascikla. Za to su me kritikovali oni koji danas najviše prebijaju ljude na ulici. Unakaze čoveka koji ne misli kao oni", kazao je Ilić.

Prema tvrdnji medija, u Novom Sadu u noći između subote i nedelje brutalno je pretučen Beograđanin Pavle Lešanović, koji je za to optužio Čanka i njegove telohranitelje.

Čanak je negirao da je do takvog incidenta došlo. On je u saopštenju dostavljenom agenciji Beta, ali i putem Fejsbuka naveo da sa tučom nema nikakve veze, kao i da nema ni telohranitelje ni obezbeđenje.

Ceo inident se dogodio ispred kafane čiji je vlasnik Danilo Ikodinović, koji je već dao izjavu policiji.

Podsetimo da je aktuelni ministar građevine Velimir Ilić po nepravosnažnoj sudskoj presudi u maju dobio obavezu da Vladimiru Ješiću, novinaru nekadašnje TV Apolo, isplati ukupno milion i 380.000 dinara.

Ješić je Ilića tužio jer ga je ovaj političar na snimanju intervjua za novosadsku televiziju Apolo, prvog juna 2003. godine šutnuo nogom i pokušao fizički da nasrne na njega. Iako je pravosnažna presuda doneta 2006, Ilić se tri godine kasnije žalio na tu presudu, pa je na njegov predlog suđenje ponovljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: