Završena analiza, Zarubac bio čist

Beograd -- U telu Nebojše Zarupca, štićenika Centra za odvikavanje Sretenje, za čije ubistvo se tereti sveštenik Branislav Peranović, nisu nađeni tragovi droge, piše Blic.

Izvor: B92, Blic
Podeli

Na osnovu hemijsko-toksikološke analize koja je urađena na VMA ispostavilo se da u trenutku ubistva 6. avgusta u Peranovićevoj kući, Zarubac nije bio drogiran.

Ta analiza još nije dostavljena policiji, pa će uz nalaz obdukcije, koja je obavljena dan posle ubistva, uskoro sve biti prosleđeno istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, dodaje se u tekstu u "Blicu".

Taj list podseća da je obdukcioni nalaz utvrdio da je Zarubac mro od posledica gušenja sopstvenim želudačnim sadržajem, kao i da je pre toga zadobio nekoliko desetina udaraca motkom, od čega mu je pozlilo i počeo je da povraća, da bi na kraju pao u komu.

Podsetimo, list "Pres" je nedavno objavio delove iskaza svedoka ovog ubistva, u kojima se navodi da je Peranović pretukao Zarupca jer je u Centar uneo bensedine, što inače nije bilo zabranjeno. Takođe, jedan od svedoka je rekao i da se Zarubac u kamp posle odsustva vratio vidno omamljen.

strana 1 od 101 idi na stranu