"Nastavak nehumanosti iz Crne Reke"

Tragedija u Jadranskoj Lešnici samo je nastavak nestručnog i nehumanog odnosa prema zavisnicima saopštila je organizacija za borbu protiv narkomanije "Izlazak".

Izvor: Tanjug

Utorak, 07.08.2012.

11:33

Default images

"Nažalost država i odgovorne službe, nisu mogle ili nisu htele, da taj slučaj ispitaju do kraja, tako da je sinoćni događaj bio samo posledica onoga što se moglo naslutiti", navodi se u reakciji "Izlaska" na ubistvo štićenika za koje je odgovoran upravnik centra za odvikavanje od droge Branislav Peranović.

Iz te organizacije tvrde da se problem bolesti zavisnosti u Srbiji još tretira stihijski, bez jasnih smernica i akcionog plana, koji će ovu oblast dovesti u red.

"Nadamo se da će ovaj tragični gubitak mladog ljudskog života, konačno alarmirati sve službe koje se bave ovom problematikom, da problem narkomanije stave na visoko mesto prioriteta, kojim se naša država treba baviti", poručili su u "Izlasku"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: