BG: Četiri udesa, osmoro povređenih

U Beogradu su se tokom noći dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba povređeno, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Utorak, 17.07.2012.

07:23

Default images

Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 22.50 časova u Ulici 20. decembra u Kijevu, rekla je Macura.

Muškarac star oko 61 godinu, vozač, zadobio je povrede glave, grudnog koša, potkolenice i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Muškarac star 47 godina zadobio je povrede glave, slabinskog dela kičme, a treći muškarac star 50 godina je zadobio kontuziju glave, oguljotinu na podlakticama i oni su prevezeni u Urgentni centar, istakla je Macura.

Ona je rekla da su sva trojica povređenih, prema prvim saznanjima, bili pod dejstvom alkohola.

U Ulici Srpskih vladara oko 00.30 časova prilikom pada sa motora ženska osoba starosti 25 godina zadobila je povredu potkolenice i prevezena je u KBC Zvezdara, istakla je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 20 časova u Ustaničkoj ulici na Konjarniku povređene su tri osobe, kazala je Macura.

Muškarac star oko 40 godina, vozač zadobio je razderotinu čela i šake, dok je muškarac star oko 50 godina koji se nalazio na mestu suvozača zadobio povrede ramena, glave i grudnog koša, rekla je Macura.

Oni su prevezeni u Urgentni centar, dok je treći muškarac odbio pregled i prevoz u bolnicu, kazala je Macura.

Nešto pre 21 časa u Južnom bulevaru oboren je pešak, žena stara 73 godine koja je sa posekotinom na čelu, povredama zgloba i grudnog koša prevezena u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 103 intervencije od kojih 23 na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: