BG: Četiri udesa, osmoro povređenih

Beograd -- U Beogradu su se tokom noći dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba povređeno, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug
Podeli

Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 22.50 časova u Ulici 20. decembra u Kijevu, rekla je Macura.

Muškarac star oko 61 godinu, vozač, zadobio je povrede glave, grudnog koša, potkolenice i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Muškarac star 47 godina zadobio je povrede glave, slabinskog dela kičme, a treći muškarac star 50 godina je zadobio kontuziju glave, oguljotinu na podlakticama i oni su prevezeni u Urgentni centar, istakla je Macura.

Ona je rekla da su sva trojica povređenih, prema prvim saznanjima, bili pod dejstvom alkohola.

U Ulici Srpskih vladara oko 00.30 časova prilikom pada sa motora ženska osoba starosti 25 godina zadobila je povredu potkolenice i prevezena je u KBC Zvezdara, istakla je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 20 časova u Ustaničkoj ulici na Konjarniku povređene su tri osobe, kazala je Macura.

Muškarac star oko 40 godina, vozač zadobio je razderotinu čela i šake, dok je muškarac star oko 50 godina koji se nalazio na mestu suvozača zadobio povrede ramena, glave i grudnog koša, rekla je Macura.

Oni su prevezeni u Urgentni centar, dok je treći muškarac odbio pregled i prevoz u bolnicu, kazala je Macura.

Nešto pre 21 časa u Južnom bulevaru oboren je pešak, žena stara 73 godine koja je sa posekotinom na čelu, povredama zgloba i grudnog koša prevezena u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 103 intervencije od kojih 23 na javnom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 92 idi na stranu