"Ucenjene glave Tadića i Dačića"

Beograd -- BIA dobila informaciju da su ucenjene glave Borisa Tadića, Ivice Dačića, Miodraga Rakića, Saše Vukadinovića, Miljka Radisavljevića i Snežane Malović,piše Press.

Izvor: Press
Podeli

Press piše da je BIA ove informacije dobila od jedne evropske službe.

Odbegli narko-bos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 miliona evra za ubistvo šestoro najviših državnih funkcionera, koje je optužio za krah svoje narko-imperije, saznaje Press.

Bivši predsednik Boris Tadić, njegov šef kabineta i predsednik Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef BIA Saša Vukadinović, tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević, i ministarka pravde Snežana Malović. Svi oni su na spisku za "odstrel" odbeglog narko bosa Darka Šarića, koji se navodno trenutno nalazi u Južnoj Africi.

Sa sadržajem poruke obavešteni su inovi predsednik Tomislav Nikolić i njegov kabinet. U Nikolićevom kabinetu su za Press rekli da je upoznati sa informacijama o ugroženosti bezbednosti ovih ljudi, i da su pokrenute istrage. Saradnici Nikolića navode da je on insistirao da Tadić i njegova porodica budu maksimalno zaštićeni i posle prestanka njegove fukcije.

strana 1 od 92 idi na stranu