Sestre poginule u udesu kod Požege

Dve osobe su poginule, a dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći u mestu Gugalj kod Požege.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Nedelja, 01.07.2012.

12:12

Default images

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Požegi, do udesa je došlo najverovatnije kada je vozač džipa marke "tojota" požeških registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Požege, izleteo s puta, udario u betonski zid, prevrnuo se i zapalio.

Julijana M. (21) i Slađana M. (24) iz Požege preminule su od zadobijenih povreda u užičkoj bolnici, dok su Nina P. (21) iz Požege i Milan P. (28) iz Lučana u teškom stanju, javlja RTS.

Kako se navodi u saopštenju policije, udes se dogodio najverovatnije kada je vozač džipa marke "tojota" požeških registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Požege, izleteo s puta, udario u betonski zid, prevrnuo se i zapalio.

Tri osobe iz džipa prebačene su posle nesreće u užičku bolnicu, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede, a jedna osoba je hospitalizovana u čačanskoj bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: