Deca se tuku, roditelji navijaju

Američka policija je pokrenula istragu povodom videa koji prikazuje kako se dva šestogodišnjaka žestoko tuku, a odrasli stoje pored njih, snimaju i navijaju.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2012.

21:04

Default images

Na snimku se jasno vidi kako se deca šutiraju i udaraju.

Policija je pokrenula istragu kada se na Fejsbuku pojavio snimak dva dečaka, uzrasta oko šest godina koji se krvnički tuku, a odrasli stoje sa strane, navijaju i bodre ih da nastave tuču.

Niko od posmatrača nije ni u jednom trenutku pokušao da ih zaustavi, čak se čuje i bodrenje i podstrekivanje da nastave. Jedan od odraslih posmatrača pomera drugu decu u stranu kako bi osoba koja snima mogla što bolje da obavi taj posao. Tuču je prekinuo treći dečak, koji se hrabro umešao da ih razdvoji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: