Đukanović: Izbori za šest meseci

Predsednik crnogorske vladajuće DPS Milo Đukanović smatra da bi bilo "racionalno" da se u Crnoj Gori predsednički i parlamentarni izbori održe istovremeno.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2012.

18:57

Default images

Đukanović je, nakon sednice Saveta Demokratske partije socijalista za praćenje ostvarivanja programa te stranke, novinarima kazao da bi izbori trebalo da budu održani "u sledećih nekoliko meseci".

Lider DPS je najavio da će okosnica predizborne aktivnosti te stranke biti rešavanje životnih problema građana.

"Velike nacionalne emotivne teme su ispričane", kazao je Đukanović, istakavši da će se DPS sada najviše posvetiti rešavanju problema nezaposlenosti u Crnoj Gori.

"Glavni cilj DPS je zapošljavanje", rekao je on.

Lider DPS je na sednici Saveta stranke rekao da je tačno da je ta stranka na vlasti 20 godina, ali se Crna Gora, kako je ocenio, pod vlašću te partije razvijala dinamičnije nego bilo koja zemlja u okruženju.

Đukanović je dodao da je "jalovo" nastojanje opozicije da DPS sruši sa vlasti, a da istovremeno sama ne postane konkurentnija u odnosu na vlast u Crnoj Gori.

Potpredsednik DPS i premijer Crne Gore Igor Lukšić optužio je opoziciju da nastoji da kompromituje njegovu Vladu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: