Velike gužve na graničnim prelazima

Beograd -- Na graničnim prelazima, na ulazu u Srbiju se stvaraju velike kolone vozila, a čeka se od dva do čak pet sati.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kod naplatne rampe Bubanj potok iz pravca Beograda za prolaz je potrebno i do 30 minuta, navodi Auto-moto savez Srbije.

Najviše se čeka na graničkom prelazu Horgoš - do pet sati, na Kelebiji do tri sata, na prelazima Bački Breg i Preševo oko dva, dva i po sata, a na Batrovcima oko sat vremena.

Saobraćaj je pojačan na svim putnim pravcima, navodi AMS i ističe da se u večernjim satima na autoputu kroz Beograd očekuju još veće gužve, zbog radova na mostu "Gazela", na kojem će od 22 do 10 sati sutra biti potpuno obustavljen saobraćaj.

Tranzitni saobraćaj tokom tih 12 sati biće preusmerevan na obilaznicu oko Beograda od Bubanj potoka do Dobanovačke, odnosno Batajničke petlje i obrnuto, a lokalni saobraćaj u prestonici obavljaće se svim ostalim mostovima preko reke Save.

Za oni koji se upute prema Crnoj Gori važna je informacija da se radi na sanaciji dva nadvožnjaka na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca, zbog čega se vozila preusmerevaju kroz sam grad, a mogući su kraći zastoji, objavljeno je na sajtu AMS.

Do 2. jula radiće se i na priključku nove petlje Kovilj, zbog čega je onemogućeno isključenje sa autoputa iz pravca Novog Sada, kao i uključenje iz Kovilja na autoput za Beograd.

strana 1 od 166 idi na stranu