Uhapšeni zbog pljačke stanova

Policija je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su iz privatnih stanova na području opštine Vladimirci krali novac i dragocenosti uz pretnju oružjem.

Izvor: Beta

Petak, 29.06.2012.

17:11

Default images

Uhapšeni su Milan B (52) iz Šapca, Dragan Đ. (44) iz Suvog sela kod Vladimiraca, Dragiša D. (33) iz sela Krnić kod Vladimiraca i Vojislav I. (28) iz mesta Jalovik kod Vladimiraca.

Oni su osumnjičeni da su od juna 2011. do maja ove godine u staračkim domaćinstvima u selima Krnić, Beljin, Skupljen, uz pretnju oružjem i primenu fizičke sile, oduzimali od starijih sugrađana novac, nakit i druge dragocenosti.

Kako se navodi u saopštenju, razbojništva su vršili u kasnim noćnim satima, obijajući vrata, nakon čega bi oštećene vezivali i pretili im, a pojedine su tukli čvrstim predmetima i prislanjali uključenu peglu na telo.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a oni će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: