Šapić predsednik Opštine N. Beograd

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Aleksandar Šapić novi je predsednik opštine Novi Beograd, objavljeno je sajtu te opštine.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.06.2012.

10:23

Default images

Šapić je za predsednika opštine Novi Beograd izabran na jučerašnjoj sednici Skupštine te opštine, na kojoj je izabrano i novo Opštinsko veće, čime je zaokruženo konstituisanje izvršnih organa novobeogradske opštine.

Za Šapićevog zamenika izabran je Nemanja Cabunac iz LDP, a za članove Opštinskog veća Spomenka Ćirić-Janković, Dušan Petrić, Nemanja Ranković, NIkoleta Tomić, Andrej Manojlović, Milan Vulević, Milan Divljak, Dragoslav Starčević i Miloš Jovanović.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Novi Beograd održana je 7. juna, a tada je za predsednika lokalnog parlamenta izabran Živan Obrenović iz SPS, a za njegovog zamenika Dragan Vujević iz DS.

Šapić je rođen 1. juna 1978. godine u Beogradu, magistrirao je 2009. godine, a doktorirao tri godine kasnije u oblasti industrijskog menadžmenta.

Proslavljeni je vaterpolista, koji je osmojio brojne medalje sa reprezentacijom.

Na funkciju pomoćnika gradonačelnika Beograda imenovan je novembra 2009. godine, a član je DS od 2005.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: