Luković:Pritisak vlasti na E novine

Redakciji "E novina" danas je, posle 26 časova, ponovo stigla struja koja je bila isključena zbog neplaćenog računa od oko 60.000 dinara.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2012.

20:01

Default images

Glavni i odgovorni urednik "E novina" Petar Luković za Tanjug kaže da neplaćene račune za struju imaju i mnogi građani kao i mnogi mediji koji duguju znatno veće sume od "E novina", ali da je struja isključena samo toj redakciji, što doživljava kao pritisak vlasti.

"Nikad, ni za vreme Miloševića to se nije dešavalo. Bilo je drugih stvari, ali struja nije isključivana. Nismo dobili čak ni opomenu. Isključivanje struje shvatio sam kao opomenu", rekao je Luković. On je dodao da su "E novine" objavile niz tekstova o o "malverzacijama, manipulacijama i lažima".

On je naveo i da su "E novine" pod pritiskom već tri godine.

"Nije reč o telefonskim pretnjama ili drugim vrstama zastrašivanja. Reč je o pokušaju da se 'E novine' ekonomski unište. E pa u tome neće uspeti", rekao je Petar Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: