"Nikolićeva diploma verodostojna"

Beograd -- Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Tomislava Nikolića izdate na Fakultetu za menadžment, saopštio taj fakultet.

Izvor: Tanjug
Podeli

U saopštenju Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca navodi se da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu.

Zapisnikom je utvrđeno da je diploma koju je na ime Tomislava Nikolića izdao Fakultet za menadžment iz Novog Sada, sada sa sedištem u Sremskim Karlovcima, o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna.

Inspekcijski pregled je, kako se navodi, obavljen na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima i Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je krajem aprila informacije o autentičnosti diplome koju je na novosadskom privatnom Fakultetu za menadžment stekao Nikolić.

Društvo

Paklene vrućine u Srbiji

Beograd -- Zbog velikih vrućina, beogradski Vodovod postavio cisterne s vodom za piće u centru grada kako bi građani lakše podneli velike vrućine. Temperatura 37 stepena.

Društvo subota 30.06. 19:17 Komentara: 43
strana 1 od 166 idi na stranu