Nikolić na Dedinju, Tadić komšija

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se saglasio da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ako postane novi premijer.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 31.05.2012.

16:37

Default images

"To je deo našeg razgovora. Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić.

On je rekao i da neće da živi u svom stanu, jer je to "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije, već i za čitav kraj.

Nikolić kaže da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekata koje Srbija ima na raspolaganju za predsednika.

Rezidencija novog predsednika biće najverovatnije vila koju je na raspolaganje dobio aktuelni premijer Mirko Cvetković, ali je nije koristio.

Tomislav Nikolić je na svečanoj sednici Skupštine Srbije položio zakletvu za predsednika Srbije.

Potom je sa novinarima kao predsednik Srbije razgovarao o novoj vladi, Kosovu, odnosima u regionu.

Nikolić je postao predsednik nakon što je u drugom krugu izbora 20. maja pobedio svog protivkandidata, dosadašnjeg predsednika Srbije i lidera DS-a Borisa Tadića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: