Tri skoka sa zgrade u poslednja 24h

Muškarac star 35 godina preminuo je jutros oko osam sati nakon skoka sa četvrtog sprata zgrade na Vračaru. Dva mladića izbodena u Mirijevu.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 07.04.2012.

09:29

Default images

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je podsetila da se ista nesreća dogodila i sinoć oko 19.22 sata kada je muškarac, star oko 45 godina, skočio sa zgrade u Ulici Agostina Neta i preminuo.

Prvi skok sa zgrade se desio juče oko 16.30 sati u centru Beograda, kada je muškarac star oko 50 godina skočio sa zgrade na Terazijama, nakon čega je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

U beogradskom naselju Mirijevo nešto posle ponoći dva mladića su povređena od uboda nožem, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Povređeni su mladić star 17 i mladić od 20 godina na taksi stanici u Petrarkinoj ulici i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći u Beogradu desile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene četiri osobe.

Hitna pomoć je intervenisala 128 puta, od čega 28 na javnom mestu.

Pomoć su najčešće tražili hronični bolesnici i psihijatrijski slučajevi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: