Debakl Anđelininog filma u Moskvi

Aktivisti udruženja "Ruski obraz“ prekinuli su projekciju filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda“ u bioskopu Rolan u Moskvi.

Izvor: Veèernje novosti

Nedelja, 01.04.2012.

20:21

Default images

Odmah na početku filma raširen je transparent, a aktivisti Ruskog obraza uzvikivali su "Stop ubijanju Srba“, "Zaustavite laži", "Srbi – braća“ i "Bosna – srpska zemlja“.

Kako je saopštio Srpski narodni pokret Naši, u skoro praznoj sali aktivisti Obraza raširili su transparent sa slikom Anđeline Džoli sa krvlju oko usta i porukom "Pobite Srbe? Ne, nećemo slušati".

Film Anđeline Džoli doživeo je pravi debakl u Rusiji. Na premijeri koja je održana u subotu u istom bioskopu bilo je 15 ljudi. Tokom jučerašnje akcije Ruskog obraza u sali je bilo 13 ljudi.

Projekcija je zaustavljena, a u sali su upaljena svetla. Svim prisutnim gledaocima podeljen je letak koji objašnjava da je film propaganda protiv Srba u Bosni i da širi laži, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: