Napadači neće da terete Bulića?

Policija sumnja da je napad na Piksijevu kuću izvršen po Bulićevom nalogu, ali će ga zbog nedostatka dokaza teretiti samo zbog droge, piše "Press".

Izvor: B92

Subota, 31.03.2012.

23:48

Default images

Igor Dragojević (35), navijač FK „Železnik" i čovek od poverenja Dragana Ace Bulića, saslušan je juče pred beogradskom policijom, ali je odbio da tereti svoga gazdu za organizovanje napada na kuću Dragana Stojkovića Piksija, saznaje ovaj list.

On je tokom jučerašnjeg dana prebačen u Niš, gde će biti procesuiran za delo izazivanja opšte opasnosti.

Dragan Bulić je, takođe, negirao povezanost sa bombaškim napadom na Piksijevu kuću, pa ga policija za sada tereti samo za posedovanje manje količine narkotika i njemu će, po svemu sudeći, biti ukinut policijski pritvor.

Podsetimo, ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je u toku forenzička i DNK-a analiza koja bi trebalo da utvrdi odgovornost uhapšenih za napad na Piksijevu kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: