Skoplje: Uhapšeni šverceri heroina

Skoplje -- Makedonska policija sprečila je pokušaj šverca 2,5 kilograma heroina iz Makedonije u Španiju i tom prilikom privela osam osoba, među kojima je jedan policajac.

Izvor: Tanjug
Podeli

Droga je zaplenjena u petak na prelazu Bogorodica. Policija je navela da je osam osoba, uzrasta od 25 do 63 godine, pokušalo da drogu prošvercuje iz Makedonije preko Grčke u Španiju.

Privedene su dve osobe iz Skoplja, troje iz Velesa, dvoje iz Struge i jedna iz Ohrida.
Protiv sedmoro njih biće podnete krivične prijave zbog nedozvoljene trgovine drogom, a policajac će se teretiti i za zloupotrebu službenog položaja.

Region

U Crnoj Gori deluje 35 bandi

Podgorica/ Beograd -- U Crnoj Gori aktivno deluje 35 kriminalnih grupa, a najveći broj njih se bavi švercom droge, pranjem novca i ilegalnom prodajom oružja, pišu "Novosti".

Region subota 31.03. 23:11 Komentara: 19

Zoran Janković: Tek sam počeo

Ljubljana -- Predsednik opozicione stranke Pozitivna Slovenija i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izjavio je da je njegova karijera u slovenačkoj politici tek počela.

Region subota 31.03. 15:04 Komentara: 1

Nastavak suđenja Paravinji

Zagreb -- U nastavku suđenja Draganu Paravinji koji se tereti za teško ubistvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić iskaze je dalo šest svedoka među kojima su dva policajca

Region petak 30.03. 21:55 Komentara: 1
strana 1 od 122 idi na stranu