SLO: Osuđen zbog primanja mita

Beograd -- Okružni sud u Ljubljani na godinu i po dana zatvora osudio je predsednika uprave građevinskog preduzeća SCT Ivana Zidara zbog primanja mita.

Izvor: Beta
Podeli

U predmetu "Čista lopata" na po godinu i pet meseci zatvora osuđeni su i predsednica uprave Slovenačkih auto-puteva Hilda Tovšak i predsednik uprave građevinskog preduzeća "Primorje" Dušan Črnigoja.

Okružni sud ih je osudio zbog primanja i davanja mita prilikom prikupljanja ponuda za gradnju kontrolnog tornja u ljubljanskoj vazdušnoj luci.

Region

U Crnoj Gori deluje 35 bandi

Podgorica/ Beograd -- U Crnoj Gori aktivno deluje 35 kriminalnih grupa, a najveći broj njih se bavi švercom droge, pranjem novca i ilegalnom prodajom oružja, pišu "Novosti".

Region subota 31.03. 23:11 Komentara: 19

Zoran Janković: Tek sam počeo

Ljubljana -- Predsednik opozicione stranke Pozitivna Slovenija i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izjavio je da je njegova karijera u slovenačkoj politici tek počela.

Region subota 31.03. 15:04 Komentara: 1

Nastavak suđenja Paravinji

Zagreb -- U nastavku suđenja Draganu Paravinji koji se tereti za teško ubistvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić iskaze je dalo šest svedoka među kojima su dva policajca

Region petak 30.03. 21:55 Komentara: 1
strana 1 od 122 idi na stranu