Sombor: Požar u tržnom centru

U Somboru je, najverovatnije zbog kvara na svetlećoj reklami, izgoreo krov tržnog centra "Bazar" i deo lokala sa robom u prizemlju, ali niko nije povređen.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.03.2012.

17:47

Default images

"Požar je prijavljen prošle noći u 23.15 sati, a vatrogasno- spasilačke jedinice su nekoliko sati gasile vatru od koje nije bilo povređenih", rekla je portparolka lokalne policije Mirjana Cvijanović.

Sa svetleće reklame vatra se proširila na krov, koji se srušio na prizemlje objekta u kome su bili lokali sa raznom robom, koja se takođe zapalila.

U podrumu tržnog centra se nalazi nekoliko lokala koje drže kineski državljani, do kojih vatra nije stigla, a njihovi vlasnici su uspeli da napuste objekat na vreme.

Cvijanovićeva je rekla i da su, prema preliminarnim rezultatima istrage, uzrok požara neispravne instalacije na svetlećoj reklami.

Ona je dodala da su vatrogasno-spasilačke jedinice, s obzirom na to da se tržni centar "Bazar" nalazi u blizini robne kuće i drugih objekata, uložili veliki napor da se spreči širenje vatre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: