Proradio sajt ministarstva pravde

Sajt Ministarstva pravde Srbije je proradio nakon što su ga jutros oborili Anonimusi Srbije. Oni su tada ostavili poruku kojom su pozvali na građanski bunt.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2012.

15:07

Default images

Sajt je bio oboren jutros a proradio je oko 15.30.

Anonimusi Srbije su poziv na bunt objasnili time da žele da se predmeti konačno izvade iz fioka. U poruci su napisali: “Dragi prijatelji, dok naša politička, ekonomska i biznis elita sedi na Kopaoniku u hotelu Grand, krka i pije o našem trošku izigravajući srpski Davos, nama preti sunovrat u dubine bankrota".

Navodeći da Savet za borbu protiv korupcije i Verica Barać prikupljaju podatke i dokaze o visokoj korupciji, Anonimusi tvrde da se na to niko ne osvrće.

“Mnogi od osumnjičenih danas sede na Kopaoniku i rade nam o glavama. U izveštajima se pominju razni, počev od biznismena Miroslava Miškovića i Milana Beka, pa do bivšeg i sadašnjeg premijera, Vojislava Koštunice i Mirka Cvetkovića”, navode u poruci ove hakerske grupe.

Anonimusi postavljaju pitanje: “Ima li jedan pošteni policajac, pošteni tužilac, pošteni sudija da konačno kriminal bude kažnjen?”. Takođe upozoravaju "na još jednu pljačku poštenog naroda".

"Gora od rasta vrednosti evra sa 78 na 110 dinara, gora od inflacije, u nivou pljačke poznate kao stara devizna štednja. Tada narod nije znao sa sigurnošću ko ga pljačka, danas to znamo i samo na nama je da li ćemo to i da dozvolimo”, pisalo je u poruci Anonimusa Srbije nakon što su oborili sajt ministarstva pravde.

Anonimusi Srbije su vrlo aktivni poslednjih nedelja i nedavno su oborili stranice muzičkih produkcija "Siti rekords" i "Grand".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: