Čačak:O smeni Stanojevića 13. marta

Vanredna sednica Skupštine grada Čačka na kojoj će se raspravljati o zahtevu za smenu gradonačelnika Velimira Stanojevića (NS) zakazana je za utorak, 13. mart.

Izvor: Tanjug

Sreda, 29.02.2012.

14:02

Default images

Predsednik gradske skupštine Veljko Negovanović (SPS) je u razgovoru sa novinarima ocenio da odbornici SPS i PUPS nemaju nikakvog razloga da, neposredno pred izbore, napuštaju koaliciju u kojoj se nalaze od 2007. godine, dok je na biračima da ocene rezultate njenog rada.

"Prema poslovniku, ovih 38 potpisnika koji su tražili da se sazove skupština, dužni su da za tu priliku obezbede i kvorum. Mislim da je deo odbornika ovim potezom doveden u zabludu. Kada bi SPS prihvatio njihov predlog, bilo bi to od nas krajnje neozbiljno i loša poruka budućim koalicionim partnerima", rekao je Negovanović.

Lokalnu vlast u Čačku čini koalicija NS, SPS-PUPS i DSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: