SLO:Eks ambasador zlostavljao ćerke

Tužilaštvo u Kopru podnelo je zahtev za podizanje optužnice protiv bivšeg slovenačkog ambasadora u Španiji zbog navodnog seksualnog zlostavljanja tri ćerke.

Izvor: Tanjug

Utorak, 28.02.2012.

15:42

Default images

Dve od njegove tri ćerke u to vreme su bile mlađe od 15 godina.

Koparski tužilac Slavko Ozbolt rekao je da detalji optužnice ne mogu biti otkriveni zbog osetljivosti slučaja, prenela je slovenačka agencija STA.

Nakon istrage, koja je trajala više od šest meseci, tužilaštvo je odlučilo da podigne optužnicu protiv Reberca za seksualno zlostavljanje tri ćerke između 2005. i 2007. godine.

Ako bude osuđen, Reberc bi mogao da se suoči s kaznom zatvora od jedne do osam godina.

Reberc je postao slovenački ambasador u Španiji 2008. godine, ali je otpušten iz ministarstva spoljnih poslova 2010. godine zbog navodne finansijske pronevere u ambasadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: