Makedonac pretučen u Nišu

U Nišu je noćas pretučen makedonski državljanin koji je došao da gleda utakmice svoje reprezentacije na Evropskom prvenstvu u rukometu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2012.

11:02

Default images

U niškoj policiji kažu da ne mogu da daju više detalja o ovom događaju i jedino su potvrdili da je povređeni punoletan, da je u privatnoj poseti i da su povrede lake.

Portparolka niške policije Lidija Pavlović navela je da povređeni makedonski državljanin nije navijač i da tuča nije povezana sa igranjem reprezentacije Makedonije na Evropskom prvenstvu u rukometu, koje se održava u Nišu.

Na Neurohirurgiji Kliničkog centra u Nišu, međutim, kažu da dijagnostika nije završena, zbog čega još ne mogu da govore o detaljima povrede koju je zadobio makedonski državljanin.

Prema nezvaničnim informacijama B92, povređenog mladića napala je grupa osoba koja od ranije ima više prijava zbog nasilničkog ponašanja. Te informacije još nemaju zvaničnu potvrdu niške policije.

Podsećamo da Niš već dve godine nema načelnika policije, o čemu je B92 u više navrata izveštavao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: