Požarevac: Poginula beba

Požarevac -- Jedna beba je poginula, a šest osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Požarevac - Veliko Gradište.

Izvor: B92
Podeli

Nesreća se jutros dogodila kod Mosta na Mlavi kada su se direktno sudarila dva vozila, jedno kladovske, a drugo požarevačke registracije.

Povređeni su u Opštoj bolnici u Požarevcu i u toku su detaljni pregledi. Svi su van životne opasnosti, rekao je za B92 načelnik Uregentne službe požarevačke bolnice Milanče Vučković.

"Nažalost dovedena je jedna beba stara pet meseci mrtva, bez znakova života tako da tu nije pokušano ništa što se tiče reaminacionih mera. od ostalih jedna žena je sa težim povredama, prelomom ekstremiteta i jedno dete od šet godina", kazao je Srećko Bosić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu.

Načelnik Uregentne službe požarevačke bolnice Milanče Vučković ranije je rekao za Radio B92 da su nad povređenima odmah obavljeni svi pregledi i dijagnostika, a da se kod dva pacijenta čeka na pregled maksilofacijalog hirurga, nakon čega će biti odlučeno da li će pacijenti biti otpušteni iz bolnice.

Putni pravac na kom se dogodila ova saobraćajna nesreća je bio je zatvoren, a tragovi teškog sudara bili su vidljivi na oba automobila. U jednom se nalazilo pet, a u drugom dva putnika.

"Nesreća se desila najverovatnije zbog neprilagođene brzine s obzirom na to da je jutros bila magla i klizav kolovoz, na tom mestu je krivina i to je najverovatnije uzrok nesreće", kazao je Darko Jeremić, načelnik saobraćajne policije PU Požarevac.

Info

strana 1 od 47184 idi na stranu