Uhapšena oba napadača na zlataru

Beogradska policija uhapsila je obojicu razbojnika koji su brutalno ubili vlasnicu zlatare u Obrenovcu Snežanu Pajić (48) naočigled njenog sina.

Izvor: Blic, Tanjug

Petak, 30.12.2011.

12:04

Default images

Posle Dušana Stankovića (25), koji je uhapšen ranije danas, policija je večeras uhapsila i Goran Živkovića zvanog Golub (39).

Inspektori Odeljenja za krvne i seksualne delikte kriminalističke policije Beograd, zajedno s pripadnicima Specijalne antiterorističe jedinice, uhapsili su Dušana C. zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo.

Oni su 26. decembra sa fantomkama i kapuljačama na glavama istrčali iz kola, a Snežana je instinktivno stala na vrata i suprotstavila im se kako bi zaštitila sina Darka koji je u tom trenutku u radionici iznad zlatare nadgledao monitore sa kamerama.

Živković je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela razbojništva zbog kojih je do juna ove godine izdržavao zatvorsku kaznu u KPZ Zabeli, naoružan je i sklon pružanju otpora.

Kako "Blic" saznaje, obojica razbojnika su od ranije poznati policiji.

Dve osobe pucale su u ponedeljak uveče u vlasnicu zlatare u Obrenovcu, koja je ubrzo preminula usled zadobijenih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: