Preminuo radnik Železnica RS

Radnik Železnica RS Miroslav Nikić preminuo je u dobojskoj bolnici od posledica ranjavanja u eksploziji mine u mestu Švarlije kod Doboja.

Izvor: Beta

Sreda, 30.11.2011.

14:24

Default images

U dobojskoj bolnici juče je od posledica ranjavanja preminuo još jedan radnik ŽRS, dok su ostala trojica povređenih radnika zadržani na lečenju.

Prema bolničkim izvorima, danas je pogoršano stanje radnika Jadranka Tomića, koji je prebačen na odeljenje za intenzivnu negu.

Radnici ŽRS nastradali su juče u mestu Ševarlije kada je eksplodirala mina dok su uređivali područje prelaza preko železničke pruge.

U saopštenju ŽRS se navodi da je na pružnom prelazu bila neidentifikovana eksplozivna naprava.

Policija je ranije saopštila da je u Ševarlijama ranjena jedna osoba koja je ušla u minsko polje kod mosta na reci Bosni, a da je jedan
bračni par nastradao od mina u naselju Svjetlača.

Prema nepotvrđenim informacijama, žena je preminula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: