U nesreći poginuli majka i sin

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila nadomak administrativnog prelaza Merdare poginuli su M. J. (20) i njegova majka D. J. (53) iz Gračanice.

Izvor: Beta

Sreda, 30.11.2011.

17:30

Default images

Druga dva člana porodice su teško povređena.

U toj nesreći kod sela Rudare u opštini Kuršumlija povređeni su i otac M. J. (53) i sin D. J. (26), koji su prebačeni u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Istražni sudija prokupačkog Suda Ivan Rakić rekao je agenciji Beta da se nesreća desila kada su se direktno sudarili putničko vozilo u kome je bila ta porodica i kombi kojim je upravljao M. I. (53) iz Užica.

Uzrok nesreće se istražuje, a prema prvim nalazima pretpostavlja se da je vozilom upravljao nastradali M. J., dok je njegov brat bio na mestu suvozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: