Četiri zimske gume za sledeću zimu

Beograd -- Ministar Milutin Mrkonjić doneo je odluku da se Pravilnik o obavezne četiri zimske gume odloži za sezonu 2012/2013. Odluka doneta u saradnji sa MUP-om.

Izvor: Beta
Podeli

Mrkonjić je pozvao MUP da se do donošenja novog pravilnika, striktno kao i prošle godine primenjuju odredbe već postojećeg pravilnika, kojim se predviđa obaveza upotrebe najmanje dve zimske gume na pogonskim točkovima, ili letnjih guma sa najmanje 4 milimetra dubine šare, kao i upotreba lanaca na pogonskim točkovima.

Ministar za infrastrukturu odluku je doneo 14. oktobra i ona je. kako se saopštava, objavljena na sajtu Ministarstva.

Ovo je inače drugi put da se odlaže primena Pravilnika po kojoj su vozači imaju obavezu da na motornim vozilima moraju da od 1. novembra do 1. aprila imaju zimske gume na svim točkovima.

Društvo

Loznica: Miting zbog azilanata

Banja Koviljača -- Organizacioni odbor protesta građana Banje Koviljače pozvao je Lozničane da 6. novembra u što većem broju prisustvuju mitingu zbog prekomernog broja azilanata.

Društvo ponedeljak 31.10. 19:00 Komentara: 11

Prekinuta blokada fakulteta

Beograd -- Studenti prekinuli blokadu Filološkog fakulteta zbog toga "što su svesni da su fizički ugroženi i zbog brojnih pritisaka". U Novom Sadu intervenisala policija.

Društvo ponedeljak 31.10. 18:36 Komentara: 32
strana 1 od 147 idi na stranu