Nagrada za Doktore protiv korupcije

Organizacija "Doktori protiv korupcije" iz Srbije dobila je evropsku godišnju nagradu za 2011. za borbu protiv korupcije i prevare u zdravstvu.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2011.

10:30

Default images

Na sajtu Evropske mreže za borbu protiv korupcije i prevare u zdravstvu (EHFCN) je navedeno da ta organizacija ima dugu listu uspešnih razotkrivanja skandala vezanih za korupciju u Srbiji, navedeno je u obrazloženju za dodelu nagrade.

Predsednik EHFCN Paul Vinke je izjavio da komitet te organizacije veruje da "Doktori protiv korupcije" u potpunosti zaslužuju nagradu za svoju hrabrost, rešenost i upornost u obelodanjivanju korupcije u sistemu zdravstvene zaštite kao i za sistematsku borbu protiv nje.

Koordinatorka "Doktora protiv korupcije" Dragana Jovanović je rekla da je velika čast primiti ovu nagradu i osetiti da je kontinuirani rad na otkrivanju skandala u zdravstvu u Srbiji naišao na priznanje, navedeno je na sajtu EHFCN.

Nagrada će ovoj organizaciji biti svečano uručena sutra u Krakovu, na godišnjoj konferenciji EHFCN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: