B92 na dobrom talasu

Jesenju sezonu B92 otvara na dobrom talasu! Gledaoce od sutra očekuje nekoliko novih TV lica i tri potpuno nove emisije. Na radiju počinje emisija "Svet u pet".

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2011.

17:00

Default images

Informativni program već decenijama predstavlja zaštitni znak B92, a tako će ostati i ubuduće.

Nataša Odalović, dugodišnja kolumnistkinja lista "Danas" i radija "Slobodna Evropa", jedno je od najboljih novinarskih pojačanja B92.

Svakoga jutra, od ponedeljka do četvrtka u 9.30, emisija "Hoću da znam" biće prostor za slobodnu razmenu mišljenja, preispitivanje ideja i povratak u medije mnogobrojnih intelektualaca. Prvi gost je novinar Teofil Pančić.

Dugogodišnje novinare televizije B92 Ljubicu Gojgić i Jugoslava Ćosića publika prepoznaje kao voditelje beskompromisnih intervjua. U novoj emisiji "Između dve vatre" svakog radnog dana u 17 sati analiziraće najvažnije političke, društvene i kulturne događaje. Emisije će voditi naizmenično, a forma će biti slobodna - ponekad će to biti intervju, a ponekad duel ili debata. U prvoj emisiji u ponedeljak na pitanja odgovara premijer Mirko Cvetković.

Udarna igla informativnog programa ostaju Vesti B92, koje vas, osim u dobro utvrđenim terminima u 9, 16, 18.30 i 23 časa, ove jeseni očekuju i u skraćenom petominutnom izdanju u 21 čas, a uz proverene voditelje, biće i jedno novo, a opet dobro poznato lice - Slavko Beleslin.

I smeh i zabava zagarantovani su uz novu emisiju "Sve po spisku", u kojoj svakoga dana u 17.30 šestoro poznatih ličnosti odgovara na najškakljivija pitanja iz žute štampe. Voditelj, poznati glumac Goran Jevtić Gondža, za okruglim stolom, bez dlake na jeziku propituje naše zvezde i zvezdice o njihovom poslovnom, ali pre svega privatnom životu, usponima i padovima, venčanjima, razvodima, novcu... Serijski program biće obogaćen domaćim dokumentarnim serijalom - "SFRJ za početnike", koji će ići ponedeljkom u 21 sat.

Preko 150 običnih i neobičnih, poznatih i nepoznatih ljudi - radnika, seljaka, poštenih intelektualaca i umetnika otkriva kako je bilo kad su bili Jugosloveni.

Serija se poziva na sećanje, na pojedinosti koje ne ulaze u zvanične biografije - od žvaka koje smo žvakali, preko grafita koje smo pisali, do zvezda koje smo obožavali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: