Beogradski festival cveća u Manježu

Ovog vikenda Beograđani su u parku Manjež na drugom Beogradskom festivalu cveća mogli da se upoznaju sa neobičnim biljkama i nauče o zaštiti životne sredine.

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2011.

17:39

Default images

Posetioci su uživali u osunčanim kreacijama i vrtovima, neki čak koristeći hlad egzotičnog drveća.

Od bonsaija do ogromne parocije. Od joge do skolice botanke. Različite neobične biljke ovog vikenda krasile su Manjež.

Drugi beogradski festival cveća podeljen je u šest celina, u kojima se promovišu nove tendencije u uređivanju vrtova, i novine u obradi drveta, ali i nude beograđanima zanimljive baštenske i kućne biljke.

Najmlađi su mogli da nauče kako da zasade i održavaju svoju prvu biljku, i a njihovi roditelji su za to vreme mogli da odmore uz kafu u odeljku sa simboličnim nazivom "Izvrtanje".

U okviru manifestacije su održani umetnički performansi, muzički program studenata Muzičke akademije, origami radionica, a studenti Akademije lepih umetnosti su skicirali zainteresovane prolaznike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: