Bor: Lebdeća mlada plašila vozače

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene s bidermajerom.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2011.

15:58

Default images

Osobe koje tvrde da su sinoć to videle vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su rekli da su videli tako nešto.

Jedan od očevidaca je opisao da su videli ženu u venčanici, koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

"Svo troje smo bili užasnusti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta", rekao je sagovornik agencije Beta.

Kako je rečeno, istu pojavu su videle i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi proverili da ne haluciniraju.

Agenciji Beta je u policiji potvrđeno da je bilo nekoliko prijava sličnog događaja, ali da policijska patrola na tom nenaseljenom mestu nije primetila ništa neobično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: