Tadić: Spreman sam za izbore

Predsednik Srbije Boris Tadić posetio je Užice gde se družio sa decom, malim fudbalerima, obišao renovirani gradski stadion i poručio da je spreman za izbore.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2011.

15:11

Default images

Tadić je rekao da on i DS, za razliku od onih koji bi mogli biti njihovi politički konkurenti, iza sebe imaju dosta rezultata.

On je dodao da konkurenti DS niti imaju dela iza sebe, niti je bilo šta ostalo iza njih tamo gde su bili na vlasti.
Boris Tadiæ (Foto: Tanjug)
"Nemamo ona dela koja smo planirali i želeli, a želeli smo mnogo, ali naša konkurencija praktično nema nikakva dela, nema ništa što je ostalo iza njih".

Tadić je obišao novi Gradski stadion i fabriku "Prvi partizan". Govorio je o važnosti infrastrukturnih projekata, namenske i građevinske industrije, ali i poručio da će sa zadovoljstvom izaći na naredne izbore, jer je Demokratska stranka učinila dosta tokom mandata. Predsednik Srbije je u poseti užičkoj fabrici "Prvi partizan" apelovao da radnici, povodom dve godine od eksplozije u kojoj je poginulo sedam njihovih kolega, vode računa o zaštiti na radu.

Tadić je tokom obilaska nedavno otvorenog gradskog stadiona rekao da je podizanje novih sportskih objekata doprinos i bezbednosti građana, upošljavanju građevinskog sektora, koji je najviše trpeo tokom ekonomske krize.
Boris Tadiæ (Foto: Beta)
Na kraju posete, Tadić je prošetao ulicama Užica sa gradonačelnikom Jovanom Markovićem i razgovarao sa građanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: