ZG: Prekinut lanac prostitucije

Zagrebačka policija saopštila je da su uhapšena sedmorica muškaraca koji su u Zagrebu i celoj Hrvatskoj od početka godine podvodili devet devojaka.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2011.

18:38

Default images

U najmanje 64 slučaja organizovali su pružanje seksualnih usluga, na čemu su zaradili oko 200.000 kuna (oko 27.000 evra).

Organizator se tereti da je s devet devojaka, među kojima su dve državljanke Srbije, dogovorio da će muškarcima za trećinu zarade pružati seksualne usluge na području Zagreba i cele Hrvatske, navodi policija.

Kontakti s klijentima ostvarivani su putem internet stranica, a potom je organizator na mobilni telefon primao njihove pozive i s njima dogovarao mesto, vreme, trajanje, cenu usluge i ime ženske osobe, prenosi radio Slobodna Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: