Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu, javljaju svetske agencije.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2011.

18:33

Default images

Neimenovani policijski izvor kaže da je Hitna pomoć stigla nešto posle 16 časova u kuću poznate pevačice, gde je mogla samo da konstatuje smrt. Policajac je naveo da će se sprovesti istraga.

Ejmi Vajnhaus je imala samo 27 godina. Podsetimo, poslednji koncert koji je poznata pevačica održala bio je u Beogradu.

Uzrok smrti Vajnhausove još nije poznat. BBC javlja da se ispred njene kuće u Kamdenu okuplja sve više ljudi koji su uznemireni i plaču. Policija je blokirala ceo kvart.

Vajnhaus se na pop scenu probila svojim debi albumom iz 2003. Frank. Njen drugi, i daleko popularniji album, Back to black doneo joj je Gremi nagradu.

Poznata pevačice se dugo borila sa alkoholizmom i zavisnošću od droge.

Vajnhausova se preranom smrću pridružila kultnim muzičarima Kluba 27, među kojima su Džimi Hendriks, Dženis Džoplin, Džimi Morison i Kurt Kobejn, koji su svi umrli sa 27 godina.

Više o ovome pročitajte na našoj stranici Kultura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: