Krkobabić neće da se izvini URS

Nemam nameru da se izvinjavam zbog svojih izjava o izmenama Zakona o finansiranju lokalne samouprave, niti ima razloga za to, kaže Milan Krkobabić.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 30.06.2011.

21:39

Default images

Umesto izvinjenja, građanima Srbije neophodne su čvrste garancije da budžetski deficit od 40 milijardi dinara, neće biti premošćen zamrzavanjem plata i penzija ili povećanjem PDV, rekao je Krkobabić za "Danas".

Član Predsedništva URS Miroslav Čučković, povodom izjava Krkobabića RTS da je izmenjeni Zakon o finansiranju lokalne samouprave „neka vrsta terorističkog akta“, odnosno „upad u fiskalni sistem“ i „naprava sa odloženim dejstvom“, tražio je od potpredsednika PUPS da se izvini građanima Srbije i Narodnoj skupštini i da povuče te izjave.

"Mislim da je potpuno jasno da su moja pominjanja terorizma zapravo stilska figura i da ih ne treba shvatati bukvalno i banalno", rekao je Krkobabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: