Marković: Ceca je srpski brend

Čačak -- Predsednik Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da su Ceca i Džaja srpski brendovi koje treba čuvati.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Pre nego što je Svetlana Ražnatović došla na čelo kluba, Obilić je bio ništa. Sramota je i takvoj legendi kao što je Dragan Džajić staviti lisice na ruke. Moramo čuvati srpske bredove, jer ih nemamo baš mnogo. Ne treba da radimo u korist svoje štete", rekao je Marković.

Povodom nedavnog hapšenja bivšeg člana Upravnog odbora EPS-a i biznismena Radoslava Savatijevića, osumnjičenog za malverzacije sa izgradnjom puteva, Marković je posavetovao javna glasila da ne donose unapred svoje ocene i zaključke, nego da sačekaju šta će odlučiti sudovi.

Gradonačelnik Jagodine pozvao je, na promociji svoje stranke u Čačku, svih 300 prisutnih da budu gosti Jagodine krajem maja.

"Obezbedićemo vam prevoz, omogućiti da vidite naša dva sela, odete na pijacu, razgledate grad, a onda i da zajedno ručamo, sve o našem trošku. Pozvaćemo potom i vaše gradsko rukovodstvo da dođe u Jagodinu i vidi kako se troše budžetska sredstva" , rekao je Marković.

Politika

Bez viza u Ukrajinu

Kijev -- Ministri inostranih poslova Ukrajine i Srbije, Kostantin Griščenko i Vuk Jeremić, potpisali su u Kijevu Sporazum o ukidanju viza između dve zemlje.

Politika utorak 31.05. 12:39 Komentara: 22
strana 1 od 104 idi na stranu