Prioriteti ministra Dulića

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić je najavio da će njegovo ministarstvo ove godine raditi po prioritetima koje je sebi postavilo.

Izvor: Tanjug

Subota, 30.04.2011.

14:58

Default images

On je izjavio da je Ministarstvo za ovu godinu postavilo pet prioritetnih ciljeva koji se odnose na građevinarstvo i životnu sredinu.

Prvi prioritet je završetak svih građevinskih projekata u okviru pomoći ovoj industriji, a očekuje se da će tokom godine biti aktivno 245 gradilišta, istakao je Dulić u izjavi Tanjugu.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo je kao prioritet izdvojilo i završetak projekta masovne stanogradnje, koji podrazumeva da se izgradi 6.000 stanova.

Dulić je istakao da je treći prioritet započinjanje gradnje oko 1.700 socijalnih stanova, u 17 gradova i opština u Srbiji

U oblasti životne sredine, Dulić je kao prioritete istakao podizanje reciklažne industrije i zapošljavanje 10.000 ljudi u reciklaži i obnovljivim izvorima energije.

Kao peti prioritet Ministarstva, Dulić je istakao akciju Očistimo Srbiju i najavio Veliko spremanje Srbije 4. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: