"Besmislena rasprava o datumu"

Lider LDP Čedomir Jovanović je izjavio da će parlamentarni izbori u Srbiji biti održani između sredine decembra i sredine januara.

Izvor: Danas

Četvrtak, 14.04.2011.

09:44

Default images

"To je sasvim jasno... i dosta više tog besmislenog nadgornjavanja o tačnom datumu", rekao je on za "Danas".

"Simuliranje problema preciznog datuma nameću DS i SNS. S obzirom na to da se politički sve manje razlikuju, pokušavaju da poentiraju na besmislenoj temi da li će građani na birališta nedelju dana pre ili kasnije", ocenio je Jovanović.

"Bitna je politika za izbore, pošto je rok već izvestan. Za nas je već sada jasna platforma s kojom idemo na izbore, a druge stranke o svojim idejama uporno ćute. Zato pričaju samo o datumima", dodao je on.

"Na izbore se ide s politikom, a sami datumi nisu nikakva politika. Skrivanje iza kandidature za Evropsku uniju ne može da bude izgovor za nedostatak politike koji je očigledan", zaključio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: