Ranjavanje iz vatrenog oružja

Nepoznate osobe ranile su iz vatrenog oružja 34-godišnjeg Veroljuba Dobrića u Sutjeskoj ulici u severnoj Kosovskoj Mitrovici, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 28.02.2011.

12:32

Default images

Regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti izjavio je da se incident dogodio u subotu oko 18.30 časova.

Policija je na licu mesta od mogućih tragova pronašla 5 čaura.

"Prilikom uviđaja pronađeno je 5 čaura za koje se veruje da pripadaju oružju koje je korišćeno u ovom kriminalnom aktu. Od žrtve još nije uzeta izjava zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali to će biti uradđeno narednih dana", rekao je Hoti.

Dobrić je prilikom pucnjave zadobio prostralne rane obe noge, a nakon ukazane pomoći u mitrovačkoj bolnici, oporavlja se u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Za sada motiv ovog incidenta nije poznat, a za počiniocima se intenzivno traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: