Nikolić: Ne odustajemo od protesta

Naprednjaci neće odustati od mirnih protesta, najavljenih za april, ako vladajuća koalicija ne raspiše izbore, kaže lider SNS-a Tomislav Nikolić.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 28.02.2011.

18:27

Default images

On je poručio da Srpska napredna stranka ostaje pri svojim zahtevima.

"Ne odustajemo od najavljenih protesta, jer još ne postoji čak ni naznaka da će Vlada Srbije uraditi ono što je jedino razumno - da sednemo i da se u narednuh nekoliko meseci dogovorimo o sudbini države", rekao je Nikolić.

Lider SNS-a je ocenio da vlast, bez saradnje sa opozicijom, ne može sama i međusobno posvađana da izvuče Srbiju iz krize.

Nikolić je danas boravio u Kraljevu da bi predao ključeve tri, od ukupno šest kuća, koliko SNS gradi za porodice koje su u zemljotresu ostale bez stambenih objekata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: