Vrbas: Poginulo dvoje dece na pruzi

Vrbas -- Dve 15-godišnje bliznakinje poginule sinoć kada je na njih naleteo putnički voz na relaciji Novi Sad-Subotica, 500 metara od železničke stanice u Vrbasu.

Izvor: Blic, Tanjug
Podeli

Portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić je rekla da se nesreća dogodila oko 20.50 sati.

Kako je rečeno u Železnicama Srbije, voz na delu pruge Vrbas-Lovćenac naleteo je na grupu dece. Saobraćaj na tom delu pruge je još u prekidu.

Kako prenosi "Blic", za sada se ne zna kako su se devojčice, koje žive u blizini mesta stradanja, našle na pruzi u trenutku prolaska voza. Prema nezvaničnim informacijama, sestre S.I. i S.I. su neposredno pre nesreće sa drugaricom izašle da izvedu psa u šetnju.

Voz se kretao iz pravca Subotice prema Novom Sadu, a na devojčice je naleteo u blizini nadvožnjaka.

Treća devojčica se vratila kući, pa je njena porodica obavestila policiju. Služba hitne pomoći i policija, koji su ubrzo došli na mesto nesreće, zatekli su stravičan prizor.

Policijska istraga utvrdiće detalje nesreće. Nakon što je saznala za nesreću, majci stradalih devojčica je pozlilo pa je zadržana na lečenju, kažu u Hitnoj pomoći.

Na istoj pruzi, podseća "Blic", pre godinu dana su stradala tri mladića starosti 23 do 25 godina. Na njihovo vozilo je na pružnom prelazu naleteo teretni voz.

strana 1 od 51 idi na stranu