Novi izvršni direktor RDP B92

Manja Grčić je imenovana danas za predsednika Izvršnog odbora direktora RDP B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2011.

13:46

Default images

Tim povodom Stefanos Papadopulos, član Upravnog Odbora B92, koji je do sada obavljao ovu funkciju, izjavio je da se timu B92 pridružio vrsni profesionalac u ovoj oblasti.

“Manjino bogato međunarodno i domaće iskustvo u televizijskoj industriji, novinarstvu i menadžmentu sigurno će doprineti realizaciji ambicioznih poslovnih planova i daljem razvoju televizije B92 na medijskom tržištu Srbije“, rekao je Papadopulos.

Manja Grčić je rođena 1979. godine, a školovala se u Libiji, Iraku, Zambiji i Šri Lanki. Diplomirala je novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj.

Po završetku studija počinje da radi kao novinar u BBC-ju, a potom se vraća u Beograd i postaje deo informativne redakcije Televizije B92. Manja je radila i kao savetnik za odnose s javnošću u američkoj agenciji USAID, nakon čega prelazi na televiziju Pink na poziciju direktora firme Media System.

Od 2006. godine postaje zamenik direktora Foks televizije, zadužena za uspostavljanje celokupne kadrovske, programske, tehničke i produkcijske politike ove kuće.

Karijeru nastavlja u Sloveniji, gde je od 2008. godine na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia, koja pripada MTG (Modern Times Group).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: